Welkom op de website van Hubeau Party Rental, reeds 10 jaar dé referentie in de Vlaamse Ardennen
voor het huren van springkastelen, feestbenodigdheden  en feesttenten.Ben je van plan een feest te organiseren? Dan ben je bij Hubeau aan het juiste adres.
Via bovenstaand menu kan je al onze verhuurartikelen eenvoudig terugvinden.
Onder attracties vind je ons uitgebreid aanbod springkastelen en spelen terug.
In de rubriek 'Meubilair' vind je ons ruim aanbod tafels en stoelen.
Ben je op zoek naar het geschikte materiaal voor een pefecte gedekte tafel? In de huurprijs van bestek, servies (porselein), glaswerk en linnen zijn de reinigingskosten/afwas steeds inbegrepen.
Bent u nog op zoek naar een koffie percolator, bbq, extra heteluchtoven? Dit kan je terugvinden onder de rubiek 'keukenmateriaal'. Wens je uw feest op te fleuren met een led verlichte bar of eerder een bar in een klassieke uitvoering? Bezoek dan onze rubriek 'bar'.
Onder de categorie 'Beurs|Expo|Event' vind je artikelen terug die vaak gehuurd worden bij beursstanden en events. Niet alle artikelen kan je hieronder terugvinden, kijk ook eens onder meubilair. Vanaf 2014 bouwt Hubeau Party Rental ook uw Truss beursstand. We werken hiervoor met de beste materialen, voorzien van alle keuringsbewijzen. Ook nieuw dit jaar is de verhuring van tapijttegels. Deze kunnen door onze diensten geplaatst of gewoon afgeleverd worden. Ideaal om een ondergrond te beschermen in een gebouw, tent, beursstand,..., of om deze gewoon gezelliger te maken...
In de rubriek 'Diversen' vind je alles terug wat betreft, verwarming, koeling, verlichting, parasols,...
Geen feest zonder kwaliteitsvolle tent. Hubeau Party Rental biedt een grote waaier feesttenten aan, dit gaat van eenvoudige vouwtenten, stevigere shalltenten (6m breedte), pagodetenten (piramidetenten), stretchtenten tot luxe kadertenten.
Deze kunnen afgewerkt worden volgens de wensen van de klant.

Naast dit uitgebreide feestassortiment bieden we ook krachtige bouwdrogers en aircotoestellen aan in verhuur.