Over ons

Hubeau Party Rental groeide uit tot de grootste verhuurder van feestmateriaal in de regio Zuid Oost-Vlaanderen.

Hubeau, verhuur van feestmaterialen werd opgericht in 2006. Van bij de start waren we actief op 2 locaties: een centrale vestiging in Maarkedal (verhuur springkastelen) en ook een vestiging in Waregem (Festae West-Vlaanderen verhuur tenten, tafels en stoelen). In 2008 werd alles gecentraliseerd op één adres in Kruishoutem (Oost-Vlaanderen). Toen werd het aanbod ook uitgebreid met verhuur van glaswerk, porselein, bestekken en keukenapparatuur. En dit steeds inclusief afwas.
Vanaf 2008 schakelden we dan ook een versnelling hoger en werd het verhuuraanbod zowel in de breedte (meer types tafels, stoelen,...) als in aantallen uitgebreid.
In 2014 bleek onze  locatie in Kruishoutem te klein en werd een verhuis naar Oudenaarde (De Bruwaan 77) ingepland.
 
Vandaag biedt Hubeau zijn klanten een totaalaanbod van feestmaterialen aan. Dit gaat van attracties, feesttenten, een ruim assortiment tafels en stoelen en een breed aanbod aan glazen, bestekken en borden.
 
Wat dit laatste betreft, dient de klant de afwas niet zelf te doen. Wij staan in voor de afwas van de klant. We investeerden hiervoor in afzonderlijke en hightech bestekreinigingsmachines en -drogers, een wasstraat van maar liefst 10 meter uitgerust met omgekeerde osmose,...
 
Sedert 2013 bieden we onze diensten ook aan aan beursorganisatoren. De organisator biedt ons gamma aan de standhouders aan. Wij zorgen voor tijdige en correcte levering op de beursstanden.
Aan standhouders bieden we vanaf januari 2014 ook truss beursstanden aan. Neem contact op voor meer informatie.
 
Nieuw in 2014 is ook de uitbreiding van ons verhuurgamma met bouwdrogers, professionele verwarmapparatuur en ventilatoren.
 
Kortom bij Hubeau Party Rental vindt u alles voor uw feest!
 
Volg ons op twitter: @hubeauPartyRent